TooEasy's användarträff har börjat planerats och den 12 juni kommer det bli dags för alla att träffas, diskutera förbättringar, ta del av nyheter och nätverka med andra företag.

Mer information om träffen kommer längre fram.

dandellion logo

"För maskrosbarnen i Sydafrika" är ett privat initiativ som syftar till att ge de mest utsatta barnen det stöd de behöver för att kunna prestera i skolan och skapa sig en framtid.

En ny version av systemet har släppts och i den finns det både uppdateringar och nya funktioner.

Under hösten har 525 nya butiker med cirka 6000 medarbetare tillkommit till TooEasy familjen.

Asivo var självklart med på butiksleverantörsmässan, Shop Nordic, i Kista.

Asivo har den stora äran att önska våra nyaste medlemmar varmt välkomna!

Senast in i familjen är Actic, Odd Molly, The Nuance Group samt Tilbords ifrån Norge vilket vi tycker är mycket roligt.

Vår vana trogen så hade vi vår användarträff nu i juni i år. Vi växer hela tiden vilket vi tycker är mycket roligt och i år så fick vi hålla till i Villa Överås

Vi älskar när familjen växer! Asivo är glada att kunna välkomna Peak Performance, Kjell & Co., Pondus, Gatt och Leilas till vårt gäng.

kundernews

Ny Distributör i Norge. DataSvar AS har ingått ett samarbete med Asivo Solutions AB kring produkten TooEasy. DataSvar kommer att sköta allt från försäljning till drift och support för TooEasy för hela Norska marknaden. Samarbetet startade under våren 2014 i lite mindre omfattning men då både behov och potential ses som mycket lovande har samarbetet utvecklats till dagens kompletta distributionsavtal. DataSvar har redan startat upp med några mycket intressanta kundavtal och igångsatta kundprojekt.

Se mer under www.datasvar.no/tooeasy

nya kunder 3

Asivo älskar när familjen växer! Vi önskar Järnia, Svenssons i Lammhult, Joy samt Yves Rocher varmt välkomna till oss. Utöver att de första befintliga kunder börjat jobba med vår nya version, 4.0, så har vi även haft kraftig tillökning på kundsidan. Detta ser vi mycket positivt på samt får oss att jobba ändå hårdare med att vara Sveriges bästa leverantör av schema- och bemanningssystem. Så varmt välkomna till oss!

butikmassa2015

Den 24-25 mars tittar du oss i monter G:06. Du kan redan nu boka en demonstration av TooEasy under mässdagaran, kontakta oss:

Christofer Freidlitz
0703 - 13 40 43
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi utvecklar vårt företags affärsstrategi med hjälp av Connect.

CONNECT Östra Sverige är en ideell förening vars syfte är att stimulera skapandet och utvecklingen av tillväxtföretag. Genom att bygga nätverk mellan tillväxtföretag, det etablerade näringslivet, professionella rådgivare, finansiärer och studenter sammanför CONNECT entreprenörer med kompetens och kapital. CONNECT arbetar med två beprövade tillväxtprocesser; Språngbräde-
processen som vänder sig till nya tillväxtföretag med hög unikitet och FöretagsAcceleratrorn® som vänder sig till etablerade företag som strategiskt vill växa av egen kraft.

Asivo är glada att kunna hälsa Martin Sunal välkommen till oss på Asivo!

Martin är vår 7:de medarbetare och kommer att jobba med programutveckling. Martin har läst på Teknikhögskolan och tillbringat sin LIA (praktiktid) hos Asivo och gjorde det så bra att det slutade i en anställning. Tack vare nya kunder samt ökad efterfrågan av utvecklingsuppdrag, från befintliga kunder, fortsätter Asivo växa vilket vi tycker är mycket roligt.

trg

Asivo välkomnar ny kund och användare av Too Easy.

TGR är en del av den danska detaljhandelskedjan Tiger som idag är representerad i Danmark, på Island, i England, Tyskland, Spanien, Holland, Litauen, Grekland, Italien, Polen, Finland, Japan och Sverige. Idag finns det mer än 180 butiker i Europa, varav ett 50-tal är belägna i Danmark. Etablering av Tiger-butiker i länder utanför Danmark är på stark framfart.

Avtalet med TooEasy avser butikerna i Sverige som drivs TZ-Shops Sweden AB.

Koncept och varor

Tigeers filosofi är att sälja varor som överraskar kunden antagligen för dess låga pris eller för dess unika karaktär. Tigers varusortiment består av återkommande standardvaror för dagligt brukmixade med ett ständigt förnyat varusortiment bestående av roliga och attraktiva varor. Alla varor säljs till fasta priser - 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 100, 150 och 200 kr.

Mail och SMS har använts sedan tidigare i TooEasy för att skicka information till olika användare eller anställda. Nu har vi tagit detta ett steg längre och låter framförallt SMS bli en aktiv del i den automatiska planeringen och beläggningen av schemapass. TooEasy hjälper Butikschefen att under angiven period leta upp obelagda schemapass, föreslå vem eller vilka anställda som utifrån regler och avtal kan ta dessa pass samt ställa frågan till dessa anställda via SMS om de vill jobba.

Asivo Solutions AB

Vi har kvalitetssäkrat vår affärsidé