Användarträff 2018

TooEasy's användarträff har börjat planerats och den 12 juni kommer det bli dags för alla att träffas, diskutera förbättringar, ta del av nyheter och nätverka med andra företag.

Mer information om träffen kommer längre fram.

Vi stödjer Dandelionchild

dandellion logo

"För maskrosbarnen i Sydafrika" är ett privat initiativ som syftar till att ge de mest utsatta barnen det stöd de behöver för att kunna prestera i skolan och skapa sig en framtid.

Läs mer: Vi stödjer Dandelionchild

Bollinger - den nya versionen av systemet

En ny version av systemet har släppts och i den finns det både uppdateringar och nya funktioner.

Läs mer: Bollinger - den nya versionen av systemet

TooEasy-familjen växer

Under hösten har 525 nya butiker med cirka 6000 medarbetare tillkommit till TooEasy familjen.

Läs mer: TooEasy-familjen växer

Shop Nordic 2016

Asivo var självklart med på butiksleverantörsmässan, Shop Nordic, i Kista.

Läs mer: Shop Nordic 2016

Nya medlemmar

Asivo har den stora äran att önska våra nyaste medlemmar varmt välkomna!

Senast in i familjen är Actic, Odd Molly, The Nuance Group samt Tilbords ifrån Norge vilket vi tycker är mycket roligt.

Läs mer: Nya medlemmar

TooEasy – Användarträff 2015

Vår vana trogen så hade vi vår användarträff nu i juni i år. Vi växer hela tiden vilket vi tycker är mycket roligt och i år så fick vi hålla till i Villa Överås

Läs mer: TooEasy – Användarträff 2015

Tillökning i familjen!

Vi älskar när familjen växer! Asivo är glada att kunna välkomna Peak Performance, Kjell & Co., Pondus, Gatt och Leilas till vårt gäng.

Läs mer: Tillökning i familjen!

Ny Distributör i Norge

kundernews

Ny Distributör i Norge. DataSvar AS har ingått ett samarbete med Asivo Solutions AB kring produkten TooEasy. DataSvar kommer att sköta allt från försäljning till drift och support för TooEasy för hela Norska marknaden. Samarbetet startade under våren 2014 i lite mindre omfattning men då både behov och potential ses som mycket lovande har samarbetet utvecklats till dagens kompletta distributionsavtal. DataSvar har redan startat upp med några mycket intressanta kundavtal och igångsatta kundprojekt.

Se mer under www.datasvar.no/tooeasy

Tillökning i familjen

nya kunder 3

Asivo älskar när familjen växer! Vi önskar Järnia, Svenssons i Lammhult, Joy samt Yves Rocher varmt välkomna till oss. Utöver att de första befintliga kunder börjat jobba med vår nya version, 4.0, så har vi även haft kraftig tillökning på kundsidan. Detta ser vi mycket positivt på samt får oss att jobba ändå hårdare med att vara Sveriges bästa leverantör av schema- och bemanningssystem. Så varmt välkomna till oss!

Butikslevernatörmässan 2015

butikmassa2015

Den 24-25 mars tittar du oss i monter G:06. Du kan redan nu boka en demonstration av TooEasy under mässdagaran, kontakta oss:

Christofer Freidlitz
0703 - 13 40 43
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Connect Kvalitetsstämpling

Vi utvecklar vårt företags affärsstrategi med hjälp av Connect.

CONNECT Östra Sverige är en ideell förening vars syfte är att stimulera skapandet och utvecklingen av tillväxtföretag. Genom att bygga nätverk mellan tillväxtföretag, det etablerade näringslivet, professionella rådgivare, finansiärer och studenter sammanför CONNECT entreprenörer med kompetens och kapital. CONNECT arbetar med två beprövade tillväxtprocesser; Språngbräde-
processen som vänder sig till nya tillväxtföretag med hög unikitet och FöretagsAcceleratrorn® som vänder sig till etablerade företag som strategiskt vill växa av egen kraft.

Asivo växer!

Asivo är glada att kunna hälsa Martin Sunal välkommen till oss på Asivo!

Martin är vår 7:de medarbetare och kommer att jobba med programutveckling. Martin har läst på Teknikhögskolan och tillbringat sin LIA (praktiktid) hos Asivo och gjorde det så bra att det slutade i en anställning. Tack vare nya kunder samt ökad efterfrågan av utvecklingsuppdrag, från befintliga kunder, fortsätter Asivo växa vilket vi tycker är mycket roligt.

Ny kund - TGR

trg

Asivo välkomnar ny kund och användare av Too Easy.

TGR är en del av den danska detaljhandelskedjan Tiger som idag är representerad i Danmark, på Island, i England, Tyskland, Spanien, Holland, Litauen, Grekland, Italien, Polen, Finland, Japan och Sverige. Idag finns det mer än 180 butiker i Europa, varav ett 50-tal är belägna i Danmark. Etablering av Tiger-butiker i länder utanför Danmark är på stark framfart.

Avtalet med TooEasy avser butikerna i Sverige som drivs TZ-Shops Sweden AB.

Koncept och varor

Tigeers filosofi är att sälja varor som överraskar kunden antagligen för dess låga pris eller för dess unika karaktär. Tigers varusortiment består av återkommande standardvaror för dagligt brukmixade med ett ständigt förnyat varusortiment bestående av roliga och attraktiva varor. Alla varor säljs till fasta priser - 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 100, 150 och 200 kr.

SMS-tjänst

Mail och SMS har använts sedan tidigare i TooEasy för att skicka information till olika användare eller anställda. Nu har vi tagit detta ett steg längre och låter framförallt SMS bli en aktiv del i den automatiska planeringen och beläggningen av schemapass. TooEasy hjälper Butikschefen att under angiven period leta upp obelagda schemapass, föreslå vem eller vilka anställda som utifrån regler och avtal kan ta dessa pass samt ställa frågan till dessa anställda via SMS om de vill jobba.

Vi har kvalitetssäkrat vår affärsidé