Vår vana trogen så hade vi vår användarträff nu i juni i år. Vi växer hela tiden vilket vi tycker är mycket roligt och i år så fick vi hålla till i Villa Överås

Kundstyrd utveckling

För att TooEasy fortsatt skall vara världens bästa schema- och bemanningssystem för detaljhandeln inser vi att kunderna måste vara med och bestämma hur produkten skall fungera. Detta gör vi genom att varje år träffa och lyssna till våra kunders önskemål om hur vi kan förbättra TooEasy. Sedan planerar vi vår utveckling utefter detta. Ny version varje år garanterar en ständig förbättring och funktioner i världsklass.

Användarträff

Vår vana trogen så hade vi vår användarträff nu i juni i år. Vi växer hela tiden vilket vi tycker är mycket roligt och i år så fick vi hålla till i Villa Överås, Dicksons gamla palats som ligger ett par hundra meter ifrån AsivoVillan. Vi var närmre 50 personer, de flesta s.k. superusers från våra kunder, dvs en hel massa experter på TooEasy som samlades en heldag och bara pratade TooEasy. En massa bra och spännande tankar och idéer skapades denna dag som vi tar med oss inför nästa års möte samt nästa version av TooEasy.

När dagen led mot sitt slut tågade merparten av deltagarna ner till AsivoVillan där vi fortsatte umgås över lite mat och dryck samt lärde oss den nästan nödvändiga kunskapen om hur man öppnar ett ostron på bästa sätt.

Vi alla på Asivo som jobbar med TooEasy vill tacka alla våra fantastiska användare för en mycket givande dag och underbar kväll!  

Asivo Solutions AB

Vi har kvalitetssäkrat vår affärsidé